FI ENG
Menu
Esteettinen Hammashoito

Esteettinen hammashoito

Esteettinen Hammashoito klipsu
Klinikkamme

Kaunis hymy valloittaa
 

Hymyile elämälle. Koska kuten sitä katsot, siten se myös sinua katsoo.

Esteettinen Hammashoito


Hoidoissamme huomioimme aina kasvojen mittasuhteet sekä hymykaaren ja hampaiden pituuden, jotta hymy olisi luonnollisesti sopusoinnussa kasvojen kanssa. Joskus hammaskaaren kaunistamiseksi riittää yhden hampaan asentovirheen tai värin korjaaminen, joskus tarvitaan useampien hoitojen kokonaisuutta. Pääsemme kestäviin tuloksiin kuitenkin nopeasti, koska hoitojemme laatutaso on Pohjoismaiden huippua.

Esteettisessä hammashoidossa hampaiden pieniä asentovirheitä, muotoa ja väriä voidaan korjata ohuilla posliinikuorikoilla tai käyttämällä kerrostamalla esteettistä muovia. Esteettinen oikomishoito puolestaan mahdollistaa kauniin hammaskaaren luomisen ilman posliinikuorikoita niissä tapauksissa, joissa asiakas on tyytyväinen hampaiden muotoon, mutta hampaistossa on pieniä asentovirheitä.

Vastaanotollamme käytetään hampaiden oikomiseen Invisalign - ja Inman Aligner-menetelmiä. Ne mahdollistavat hampaiston oikomisen ilman kiinteitä oikomiskojeita hyvin huomaamattomilla oikomismuoteilla.

Vastaanotollamme työskentelee ammattitaitoisia eri osa-alueiden asiantuntijoita sekä erikoishammaslääkäreitä, joten korkealaatuiseen lopputulokseen päästään niin estetiikassa, implanttihoidoissa kuin ienalueiden plastiikkakirurgiassakin. Hoitomme on mahdollista suorittaa myös nukutuksessa tai kevyt nukutuksessa.

Esteettinen Hammashoito logo

HELSINKI:
Mannerheimintie 12 B, 2 krs.
00100 Helsinki
Puh. 010 219 8700
info(at)esteettinenhammashoito.fi

KUOPIO:
ISOCEE Ajurinkatu 16, 2.krs, 70110 Kuopio
Puh. 010 219 8700
info(at)esteettinenhammashoito.fi

Site by Mainostoimisto Ad Kiivi