FI ENG
Menu
Esteettinen Hammashoito

Posliinikuorikot & täytteet

Esteettinen Hammashoito klipsu
Palvelut

Esteettisen
Hammashoidon
posliinikuorikot
ja täytteet

Hymyile tutuille, koska tiedät heidät hyviksi, ja tuntemattomille, koska he ovat hyviä, vaikka et heitä tuntisikaan.

Hoitojamme ohjaa luonnollisuutta korostava filosofia 

Posliinikuorikot eli -laminaatit tehdään aina käsityönä. Koska arvostamme huippuestetiikkaa, vaadimme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailman huippujen kättentöitä ja siksi olemme valinneet hammaslaboratorioista kumppaniksemme kolme esteettisen hammashoidon  huippuosaajaa, Aki Linden Helsingistä, Smile Designs By Rego ja LK Dental USA:sta.

"Emme etsi helpointa tietä, vaan parasta lopputulosta", toteaa esteetiikan asiantuntijamme hammaslääkäri Hannu Vesanen.

Posliinikuorikko on hiuksen hieno ja ohut pinnoite, joka kiinnitetään hiotun hampaan päälle. Vastaanotollamme käytetään ainoastaan E-max ja IPS Empress kuorikoita. Se on lasikeramiaa, joka  on hyvin esteettinen, valoa läpikuultava materiaali ja antaa lopputulokseltaan luonnollisen kauniin vaikutelman. Kuorikko on yhtä luonnollisen tuntuinen kuin oma hammas ja sen väri pysyy muuttumattomana.

Posliinikuorikoita käytetään korjaamaan hampaiden voimakkaan kulumisen jälkiä, jotka voivat olla seurausta useista erilaisista syistä. Yleisimpiä käyttötarkoituksia ovat mm. lohkeamat, värivaihtelut, kiillelaikut ja runsaasti muovipaikatut hampaistot. Myös hampaiden asentovirheet, kuten limittäisyys, kiertymät ja raot hampaiden välissä sekä puuttuvat hampaat voidaan korjata posliinikuorikoilla.

Joskus kuorikoiden tekeminen on mahdollista Prepless-tekniikalla, jolloin omia hampaita ei porata lainkaan. Lumineers on amerikkalainen tuotemerkki kuorikkohoidolle, jossa oman hampaan pinnalle liimataan ohut posliinikerros ilman, että omia hampaita joudutaan poraamaan tai puuduttamaan. Vastaanotollamme tehdään esteettistä hammashoitoa samalla toimintamallilla. Hoitomuoto on yleistymässä helppoutensa johdosta, mutta ei sovellu asiakkaille, joilla on hampaissa suuria asentovirheitä.

Hoidon eteneminen

Hoito alkaa tutkimuksella ja esteettisellä konsultaatiolla. Ensimmäisellä kerralla keskustellaan asiakkaan toiveista ja koetuista ongelmista sekä otetaan hampaista alkumallit. Jäljennökset voidaan ottaa perinteisellä menetelmällä tai digitaalisella skannerilla, jolloin mallit ovat hammaslaboratoriossa jo ennen kuin asiakas ehtii pois hammaslääkärin vastaanotolta. Ensimmäisellä käyntikerralla hymyalue myös valokuvataan.

Seuraavalla kerralla asiakkaalle esitellään visuaalinen luonnos tehdystä hoitosuunnitelmasta, jolloin asiakas voi tarkastella mahdollista lopputulosta. Tässä vaiheessa tehdään monesti vielä pieniä muutoksia asiakkaan toiveiden mukaan. Tämän jälkeen hampaat hiotaan ja jäljennetään sekä lopuksi valmistetaan väliaikaiset kruunut, jotka ovat kopiot suunnitellusta lopputuloksesta. Näin asiakas pääsee jo tutustumaan uuteen hymyyn!

Posliinikuorikot kiinnitetään hampaiden pinnoille esteettisellä muovisementillä.

Lopputulos kontrolloidaan ja valokuvataan noin viikon kuluttua työn valmistumisesta.

Esteettinen Hammashoito logo

HELSINKI:
Mannerheimintie 12 B, 2 krs.
00100 Helsinki
Puh. 010 219 8700
info(at)esteettinenhammashoito.fi

KUOPIO:
ISOCEE Ajurinkatu 16, 2.krs, 70110 Kuopio
Puh. 010 219 8700
info(at)esteettinenhammashoito.fi

Site by Mainostoimisto Ad Kiivi