FI ENG
Menu
Esteettinen Hammashoito

Valkaisut

Esteettinen Hammashoito klipsu
Palvelut

Esteettisen
Hammashoidon
Valkaisut

Hymyile aamulla naapurille, koska se voi pelastaa hänen työpäivänsä. Hymyile samalla aamulle: uusi päivä elämässä on alkanut.

Kaunis hymy valloittaa! 

Hampaiden valkaisu on yksi helpoin ja yleisin esteettisen hammashoidon palvelu. Suurin osa asiakkaista, jotka haluavat parantaa etualueen estetiikkaa posliinikuorikoilla tai etualueen täytteillä, haluavat tehdä valkaisun ennen muuta hoitoa. Näissä tapauksissa valkaisu tehdään ensin ja posliinikuorikot ja täytteet tehdään sitten valkaistuun lopputulokseen.

Ennen valkaisua on hyvä tarkastuttaa hampaiston kunto. Turvallisen valkaisun takaamiseksi varmistetaan että suun terveydentila on hyvä ja hampaissa ei ole reikiä eikä hammaskiveä. Jos tarkastuksesta on enemmän kuin vuosi aikaa, valkaisutarkastus kannattaa tehdä suun terveystarkastuksen yhteydessä. Hammaslääkärin tarkastuksesta peritään normaali tutkimusmaksu, suuhygienistin valkaisutarkastus kuuluu valkaisun hintaan. Valkaisun tekee aina suuhygienisti.

Valkaisutarkastuksessa arvioidaan millainen menetelmä asiakkaalle parhaiten sopii. Valkaisutarkastuksen yhteydessä otetaan myös lähtöväri ja informoidaan asiakasta valitusta valkaisumenetelmästä ja annetaan kustannusarvio.

Vaihtoehtoja ovat kotivalkaisu, vastaanottovalkaisu, kevytvalkaisu ja kombinaatiovalkaisu. Kombinaatiovalkaisu on paras menetelmä silloin, kun asiakas haluaa valkaisutuloksesta mahdollisimman vaalean. Varsinkin jos kulmahampaissa on vahvasti keltaisuutta tai lähtöväri on tummempi, on kombinaatiovalkaisu paras vaihtoehto. Kombinaatiovalkaisussa asiakkaalle jää myöhempää ylläpitohoitoa varten henkilökohtaiset muotit, joiden avulla valkaisutuloksen ylläpito on vaivatonta ja edullista.

Hampaiden valkaisuiden hinnat:

Kotivalkaisu 270 euroa
Vastaanottovalkaisu 500 euroa
Kevytvalkaisu 299 euroa
Kombinaatiovalkaisu 600 euroa
 
Varaa aikasi maksuttomaan valkaisukonsultaatioon niin katsotaan Sinulle sopivin menetelmä. 
 
Esteettinen Hammashoito logo

HELSINKI:
Mannerheimintie 12 B, 2 krs.
00100 Helsinki
Puh. 010 219 8700
info(at)esteettinenhammashoito.fi

KUOPIO:
ISOCEE Ajurinkatu 16, 2.krs, 70110 Kuopio
Puh. 010 219 8700
info(at)esteettinenhammashoito.fi

Site by Mainostoimisto Ad Kiivi