FI ENG
Menu
Esteettinen Hammashoito

Ajanvaraus

Esteettinen Hammashoito klipsu
Ajanvaraus

Esteettisen
Hammashoidon
Ajanvaraus

Ajanvaraus

Nettiajanvaraus

Voit varata itsellesi ajan hammashoitoon ympärivuorokauden, kun Sinulle sopii parhaiten. Tunnistumiseen vaaditaan henkilötunnus ja tietojen suojauksessa käytetään ssl-varmennetta.

Varaa aikasi tästä

Varaa aikasi soittamalla

Soittamalla vastaanotollemme saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa. Meidät tavoitat arkisin alkaen kello 8.00 numerosta 010 219 8700

Ohjeita ajanvaraukseen

Kaikkia aikoja ei ole mahdollista varata nettiajanvarauksen kautta. Tällä hetkellä voit varata ajan konsultaatioon hammaslääkäreille tai valkaisukonsultaatioon suuhygienisteille.

Kielen valintaan ei tule kiinnittää huomoita, sillä Suomi on valittuna oletuskieleksi.

Ajanperuutus

Hoitoaika tulee peruuttaa vähintään päivää ennen varattua aikaa. Nettiajanvarauksen kautta ei voi peruuttaa aikaa vaan siitä tulee soittaa tai lähettää sähköpostia vastaanotolle. Myöhemmin perutusta tai peruuttamattomasta ajasta lähetämme 80 euron laskun. Huomaathan, että jos jätät peruuttamatta maksuttoman konsultaatioajan, tästä peruuttamattomasta ajasta peritään 80 euron maksu.

Ohjeita hoitoajalle saapumiseen

Saavuthan varaamallesi ajalle hyvissä ajoin ennen hoidon alkua. Näin ehdit valmistautua ja täyttää esitietolomakkeen ennen varsinaista hoitoaikaasi. Tämä myös auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme sovitussa aikataulussa.

Esteettinen Hammashoito logo

HELSINKI:
Mannerheimintie 12 B, 2 krs.
00100 Helsinki
Puh. 010 219 8700
info(at)esteettinenhammashoito.fi

KUOPIO:
ISOCEE Ajurinkatu 16, 2.krs, 70110 Kuopio
Puh. 010 219 8700
info(at)esteettinenhammashoito.fi

Site by Mainostoimisto Ad Kiivi